top of page
isabellescharlaeke

Help, een fronsrimpel! Hoe kan je die doen verdwijnen?


Denk eens even diep na … en voel nu eens aan je voorhoofd. Voel je een fronsrimpel tussen je wenkbrauwen? Dat is helemaal normaal, maar soms blijft zo’n fronsrimpel altijd zichtbaar op je gezicht, zelfs als je helemaal ontspannen bent. Vind je dat niet fijn? Dan kan een esthetisch arts zoals dokter Scharlaeken je helpen om die fronsrimpels met Botox weg te werken, en je zo een meer ontspannen en jeugdigere uitstraling te geven. Benieuwd hoe dat werkt? Dat lees je hier!


Wat is een fronsrimpel, en waarom krijg je die?


Fronsrimpels krijg je vanzelf door je gezicht telkens opnieuw te fronsen en door spanning in je gezicht. Ben je bijvoorbeeld boos, geconcentreerd of gestrest, dan trekken de spieren in je voorhoofd samen. Na verloop van tijd kan je huid hierdoor lijntjes en rimpels krijgen. Als je ouder wordt, verliezen je huid en spieren hun elasticiteit of beweeglijkheid. Daardoor worden deze rimpels dieper en meer zichtbaar, zelfs als je je gezicht ontspant.


Welke invloed hebben fronsrimpels op je uitstraling?


Veel mensen vinden dat een fronsrimpel ervoor zorgt dat ze er streng, vermoeid of ouder uitzien. Dat vind ook jij misschien niet fijn. Gelukkig zijn er manieren om fronsrimpels te verzachten en je gezicht een zachtere, natuurlijke uitstraling te geven.


Eén manier om fronsrimpels te verminderen is door middel van het gebruik van Botox. Botox is een stof die geïnjecteerd wordt in de voorhoofdspieren en zo die spieren tijdelijk minder actief maakt. Zo ontspannen ze. Gebruik je Botox tussen je wenkbrauwen, dan wordt de huid van je voorhoofd gladder en verdwijnt die fronsrimpel. Het resultaat: je hebt een meer ontspannen, frissere blik, zonder dat je gezichtsuitdrukking helemaal verdwijnt.


Waarom kiezen voor Botox?


Wat Botox zo populair maakt, is het feit dat het resultaat heel subtiel kan zijn. Het kan helpen om er jonger en uitgeruster uit te zien, zonder dat je gezicht er “gemaakt” of onnatuurlijk uitziet. Het doel van Botox is om je uitstraling te verzachten, niet om je gezicht helemaal stil te leggen.


Benieuwd of Botox kan helpen bij jouw fronsrimpel?


Wil je weten of Botox gebruiken een goed idee is voor jouw fronsrimpel? Maak dan een afspraak bij dr Scharlaeken. Die bekijkt samen met jou wat er mogelijk is, en helpt mee nadenken welke oplossing het best past bij jou.







28 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page